FF eristys

LVI- ja rakennusliikkeiden palveleva luottopakki!

LVI-eristykset ja linjasaneeraukset ovat ala, jossa tehdään töitä joskus valtavienkin kokonaisuuksien kanssa. Aikataulujen paikkansapitävyys on ensiarvoisen tärkeätä ja tekijöiden ammattitaidon täytyy olla todellakin kohdallaan, jotta jälki on priimaa ja virheiltä vältytään. Tämä on osa-alue, jolla FF eristyksen vahvuudet pääsevät oikeuksiinsa.

Tähtäämme jokaisessa kohteessa parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen alusta loppuun saakka. Ei niin pientä tai suurta työtä, jota emme hoitaisi huolella aivan ensikontaktista loppusiivoukseen. Olemme palvelleet vuodesta 2010 alkaen saavuttaen joustavan ja luotettavan yhteistyökumppanin maineen, emmekä aio tinkiä tästä vastaisuudessakaan.

Jari Matilainen

"Homman pitää olla reilua!"

Jari on FF eristyksen luotsi ja koutsi. Mies jota yrityksen työntekijät kuvailevat termeillä “jämäkkä ja jämpti, mutta myös rento ja joustava.” Jari joutui miltei vahingossa mukaa eristämisen maailmaan, mutta koska ihmisten keksimä on opeteltavissa, yökausien pänttäys jalostui ymmärrykseksi ja siitä kivikovaksi ammattitaidoksi. Tuolla samalla taidolla hän nyt ohjaa ja kasvattaa hyvämaineista yritystään. Jarin kanssa keskustellessa nousevat nopeasti esiin hänen työnsä arvot – arvostus, oikeudenmukaisuus, reiluus ja tekemisen laatu.

Arvostus“Ollaan samalla viivalla asiakkaan kanssa ja luodaan yhdessä maaliin menevä projekti. Asioita ei kaunistella ja hommat hoidetaan aina kuten on sovittu.”

 
Oikeudenmukaisuus“Mä en ole sen tärkeämpi kuin yksikään eristäjistämme, päin vastoin. Jätkät tekee duunin ja edustavat meitä – mä vain pyöritän hommaa.”
 
Reiluus“Tätä tehdään asiakkaiden ja työntekijöiden parhaaks – jos en pystyis maksamaan työstä kunnolla – löisin hanskat naulaan heti!”
 
Laatu“Jos mä näen huonosti tehtyä, revin sen irti ja tehdään uusiksi vaikka omalla kustannuksella.”

Työntekijöidemme sanoin

"Ei ole työpaikan vaihto mielessä käynyt."

Työntekijät ovat jokaisen työpaikan tärkein anturi, jotka kertovat enemmän yrityksestä kuin yksikään mainosmies voisi keksiä.

“Täällä on tiivis työyhteisö ja hommat pyörii hyvin. Duuni on monipuolista, eikä ole tylsää kun työmaat vaihtuu usein. Jari on pomona pirun rento ja jos joku painaa, aina voi kertoa. Kun hommat hoituu, pomo näyttääkin sen.” – kertoo talossa reilun kolme vuotta työskennellyt Jere.

Jo neljä vuotta FF:n miehenä toiminut Teemu toteaa; “Työpaikkana tämä on reilu ja joustava – se on suurin syy miksi täällä viihtyy. Ei ole käynyt vaihto mielessä, kun homma toimii. Työkaverit on hyvät ja Jari antaa mahdollisuuksia. Sitä myös kiinnostaa aidosti miten työntekijöillä menee.”

Viereisellä videolla myös FF eristyksen Heikki ja Timo avaavat sanaisen arkkunsa.

Asiakkaidemme sanoin

"Ei tarvi kantaa itse omia murheita."

Annetaan sana myös asiakkaillemme, koska ulkopuolisen silmä näkee aina lopullisen työn jäljen. Katso viereiseltä videolta millaisen arvion FF eristyksestä yhteistyökumppanina antavat LVI Trion Juha ja LVI Starin Kari.