FF eristys

Työpaikkailmoitus:

Töitä tarjolla tekemistä ymmärtäville!

Tämä on avoin työpaikkailmoitus eristyksestä kiinnostuneille! Sinulla voi olla kokemusta entuudestaan, tai ainakin palava halu oppia alan salat. Me hoidamme alalle uusien tekijöiden koulutuksen ja opastuksen, jotta sinustakin voi tulla eristyksen ammattilainen.

Alta näet hiukan tarkemmin millainen tyyppi porukkaamme sopii ja miksi meille kannattaa hakea. Avoimen hakemuksen voit lähettää sähköpostilla rekry@fferistys.fi

Miksi hakea FF eristykselle töihin?
Työntekijät:
“Jos eristyshommat kiinnostaa niin tottakai FF eristykselle.”
“Monta paikkaa takana, tää on paras.”
“Voin suositella työpaikkana ja palkat on aina ajallaan!”
“Jos tykkäät tiiviistä työporukasta niin tänne vain.”
“Työkalut on firman kautta ja jos jotain menee rikki niin uudet saadaan.”
“Ei ole käynyt mielessä vaihto, homma toimii.”
“Joustavuus on suurin syy, miksi tässä viihtyy.”
“Firmassa on hyvä olla. Täällä ei vaan revitä kaikkee irti jätkistä, vaan että olis mukava tehdäkin niitä hommia.”

Jari:
“FF eristyksellä ollaan todella joustavia. Täällä tehdään sekä tuntitöitä että urakoita ja työntekijä saa  itse valita kummalla tekee. Jos on tilanne, että työnjohtaja tietää, ettei urakalla voi menestyä, sekin sanotaan ääneen. Me pidämme huolta, että meidän maksamalla tulotasolla pärjää elämässä, eikä romahduksia tule. Me aidosti ja oikeasti välitämme työntekijöistä ja siitä miten heillä menee. Pidämme huolta myös siitä, että työntekijä tietää miksi asioita tehdään, eli selitetään myös syyt, ei vain anneta ohjetta mistä lukea.”

Millaisia työkavereita halutaan?
Työntekijät:
“Nuorekkaita ja huumorintajuisia – siinä tärkeimmät. Jotain pitäis olla korvien välissä, kun tehdään töitä joissa pitää olla oikeasti tarkkana.”
“Sellaisia joilla on asenne kunnossa.”
“Laidasta laitaan on väkeä ollut, nyt meillä on tunnollisia rehellisiä ja sellaisia jotka tekee mitä pyytää.”

Jari:
“Meille sopii tyyppi joka on avoin, rehellinen ja ymmärtää, että tänne tullaan tekemään töitä. Sellainen joka osaa miettiä myös kokonaisuutta, eikä pelkkää suoritetta ja ymmärtää, että nämäkin hommat ovat tiimitöitä. Kun panostetaan yhteiseen hyvään, se kantaa pitkälle!”

Lähetä avoin hakemus

Kerro meille hieman itsestäsi, siitä millainen tyyppi olet, miksi haet meille ja mitä työkokemusta sinulla on jo takataskussasi. Olemme yhteydessä. Lähetä avoin hakemus sähköpostilla rekry@fferistys.fi

Ota yhteyttä

Jari Matilainen

Toimitusjohtaja

Heikki Kyttälä

Työnjohtaja

Timo Puskala

Kuljetusvastaava & työmaakymppi