FF eristys

FF eristys

Eristämisen erikoisasiantuntijat palveluksessasi!

Jos LVI-eristys- ja linjasaneeraustöissä ammattitaitoa mitataan hoidettujen linjojen kilometripituudessa tai kohteiden määrässä, meillä on varmasti tarpeeksi molempia. FF eristys on tilanteessa, jossa meitä suosittelevat sekä asiakkaamme että kilpailijamme, sillä hekin ohjaavat meille asiakkaita kun tarvitaan erikoisosaamista.

Rehellisyyden nimissä on toki myönnettävä, että matkan varrella mekin olemme saaneet yhden reklamaation. Sekin onneksi aiheeton.

Tässä muutama nosto yli viidestäsadasta toteutetusta kohteestamme. Jos haluat kuulla tarkemmin, tartu luuriin ja soita, kerromme mielellämme lisää!

 

Lähipalvelukeskus Hertsi

Kehittyvän Herttoniemen keskustassa toteutimme uudisrakennuskohteena Hertsin eristystyöt. Jäähdytys, lämpöjohdot, vesijohdot ja sadevesiviemäröinti – yhteensä 18 159m LV-eristystä.

HASO Veturi - Lavakatu 10 ja 12

Tämä kohde on Pohjois-Pasilaan, Postipuiston uudelle asuinalueelle rakennettava suuri uudisrakennuskohde. LV-eristystä kaikkineen 15 105m. Hoidimme vesijohdot ja viemärit, sekä L, LL, LIV, LTO työt.

AS Oy Säästökannas

Vuosaaressa sijaitsevaan talonyhtiöön hoidimme kymmenen kerrostaloa kattavan raskaan linjasaneerauksen. Kaiken kaikkiaan toteutimme LV eristystä 16 959 metriä, lämpöjohtojen, vesijohtojen ja viemäreiden osalta.

Project Avenue B7

Helsingin keskustassa, Bulevardi 7:ssä toteutimme LV-eristyksen osana 10 000m2 toimistotilan saneerausta. Vesijohdot, lämpöjohdot, jäähdytys, sadevesiviemärit ja peltityöt – yhteensä 8 514m.

Tässä virallisia tunnustuksiamme